Test: Moss & Noor After Workout Deodorant Fresh Grapefruit

Bäst i test

Uppdaterad

BETYG
  • Hållbarhet:
  • Doft:
  • Minskar svett:
  • Pris:
  • Totalt:
Moss & Noor After Workout Deodorant Fresh Grapefruit
  • Typ av deodorant:
  • Storlek:
  • Parfymerad:
  • Ekologisk:

Moss & Noor har med After Workout Deodorant lyckats med något så ovanligt som att göra det spännande med ett nytt hygienmärke. Deodoranter tillhör ofta den typen av produkt som man köper för att man måste, snarare än att man vill. Men Moss & Noor After Workout Deodorant vill man faktiskt köpa om och om igen.

Annorlunda dofter som passar alla

Redan med den glatt gula förpackningen blir man varse om att detta är en deodorant som kommer sticka ut. Även när det kommer till doftsättningen, sticker Moss & Noor ut på deohyllan: Fresh Grapfruit, Light Mint och Clean Eucalyptus är knappast dofter man är vana vid som alternativ i armhålan. Fresh Grapefruit var den första doften som släpptes, och den är utan tvekan även vår favoritdoft i uppställningen.

Moss & Noor är ett märke som riktar sig till den aktiva människan, och aktiva människor svettas. Eller gör dom det? Nej, inte om man rollar sig med After Workout deodorant som snabbt visar sig vara nästan magiskt effektiv. Deodoranten torkar snabbt, vilket gör den perfekt att ha med sig just till gymmet då man inte behöver flaxa med armarna alls i omklädningsrummet för att den ska torka.

Deodorant som står pall när ingen annan gör det

Denna deo visar verkligen vad den kan när man använder den en svettig och klibbig dag i juli då nästan inga andra deodoranter kommer stå pall hela dagen. Moss & Noor gör det däremot med bravur. Man svettas märkbart mindre med denna antiperspirant och det lilla man svettas, neutraliseras snabbt av deodoranten. Även dagar då man räknar med att lukta lite svett, står Moss & Noor vakt i armhålan och håller en fräsch hela dagen.

Detta är en dryg och effektiv deodorant som är väl värd investering. Att den dessutom är doftsatt på ett sådant sätt att samtliga tre varianter fungerar utmärkt som en unisexprodukt, ger den onekligen ett extra plus i kanten. Inga märken på kläderna och inga lökiga armhålor - Moss & Noor After Work out deodorant är verkligen en riktig förkämpe i kampen mot svett.

➤ Läs hela vårt test av deodoranter.