Test: The Body Shop Fresh Nude Foundation

Bästa foundation med många färger

Uppdaterad

BETYG
  • Konsistens:
  • Applicering:
  • Finish:
  • Hållfasthet:
  • Totalt:
The Body Shop Fresh Nude Foundation
  • Typ av foundation:
  • Mängd:
  • Förpackning:

Uppdaterad klassiker med en bredd av 40 nyanser

The Body Shop har uppdaterat sin populära Fresh Nude Foundation med en ny och förbättrad förpackning. Nu med 40 nyanser i sitt sortiment, utmärker sig märket för att erbjuda en av de bredaste färgutbuden på marknaden, inte bara bland highstreet-märken utan även bland andra märken.

Tidigare var Fresh Nude Foundation förpackad med en pump som inte kunde återvinnas. Vissa gillade pumpen men vi tycke att den var bökig och föredrar den nya spateln som gör att man enkelt kan dosera sin foundation.

Medeltäckande foundation med en fin naturlig finish

Fresh Nude Foundation ger en medeltäckning och en naturlig, jämn och fin finish. Dess matta, men lystergivande formula gör att huden ser fräsch och vacker ut. Det är också lätt att applicera och håller snyggt hela dagen.

Fresh Nude Foundation innehåller närande ingredienser såsom vitamin E och aloe vera som är perfekt för känslig hud. Dessutom är den 100% vegansk vilket gör det till ett bra val för den som letar efter en miljövänlig och etiskt korrekt basprodukt.

Om du har använt den tidigare versionen av Fresh Nude Foundation, är det viktigt att notera att numreringen på nyanserna har ändrats. Men oroa dig inte, The Body Shop har en praktisk konverteringsguide tillgänglig på sin hemsida där de nya nyanserna visas tillsammans med det gamla namnet, så att du enkelt kan hitta rätt nyans.

Slutsats

The Body Shop Fresh Nude Foundation är en uppdaterad flytande foundation med en praktisk spatel-förpackning som ger en medeltäckning och en naturlig, fin finish. Med dess breda sortiment av 40 nyanser och närande ingredienser såsom vitamin E och aloe vera är det ett bra val för den som vill ha en bas man kan lita på.

➤ Läs hela vårt test av foundation för att se vilken produkt som blev bäst i test.